Tävlingsresultat

TÄVLINGSRESULTAT:

HEIANCUP 1 OKTOBER 2011 -

Första tävlingen för Norrköpings Sportkarate slutade med 4 av 5 möjliga medaljer! Jag själv hade inte möjlighet att coacha då jag var domare under tävlingen, men Jonas och Fredrik skötte detta examplariskt. Nivån på denna tävling var mycket hög, bl.a. var norska och danska landslaget på plats samt 30 talet andra klubbar. Lilian var först ut av alla och gjorde en mycket bra insats genom att komma till finalen men fick väl där se sig besegrad. Natalie gjorde också en mycket bra insats genom att kämpa till sig ett brons, mycket starkt jobbat. Rita Josefsson mötte i sin första match en tjej från norska landslaget, dessvärre blev det förlust. Dock tyckte jag att Rita var bättre men tyvärr gick det inte. Marsel gjorde en mycket bra insats, men dessvärre blev det förlust i semifinalen efter förlängning mot en annan tjej från norska landslaget. I Marsels semifinal tyckte jag att domarinsatsen var mycket tveksam. Johan gjorde sin bästa tävling denna termin, han vann alla sina matcher mot ett mycket starkt motstånd.  /Micha Milovanovic - huvudinstruktör 

Lilian Josefsson Silver F11 Kumite

Natali Josefsson Brons F12 Kumite

Johan Josefsson Guld P15 -70 kg

Marsel El-Bazi Brons Junior 16-17 år -59kg 

SM 3-4 DECEMBER 2011 -

Sammanfattning av SM:

Innan SM går av stapeln får vi att avbräck, 2 av våra medlemmar, Rita och Johan Josefsson väljer att tävla för Linköpings Sportkarate och dessa 2 tar ett silver och ett guld, grattis önskar Norrköpings Sportkarate!

Daniel Özmen gjorde sin första tävling och gick en mycket jämn match, där jag tyckte att han absolut hade flera träffar men fick inget "betalt" för detta. Men allt som allt är är Daniels insatt mycket väl godkänd för att vara första tävlingen.


Jonas Bergstand fick tyvärr ögonbrynet spräckt 1 timme innan match (uppvärmning). Sedan gjorde han en mycket godkänd insats men tyvärr fick han inte fortsätta p.g.a det blödde för mycket från ögonbrynet. Han kunde egentligen mycket väl ha vunnit denna match.  


Marsel vann första matchen övertygande, andra matchen förlorar hon MYCKET TVEKSAMT, p.g.a av en spark mot huvudet från motståndaren. Många med mig ansåg att sparken var en halvmeter från Marsels huvud. Då får motståndaren 3 poäng, inte mycket att göra, domarna dömer. Marsel för återkvala och vinner den matchen med 7-0 och vinner därmed ett SM-brons. Jag tycker att hon gör en mycket bra insats då hon egenligen påbörjade sin träning inför SM för ca 1 månad sen.  /Micha Milovanovic - huvudinstruktör 

Marsel El-Bazi SM Brons Junior 16-17 år -59kgYushinkai Open April 2012 -

På denna tävling skickade vi enbart 2 tävlande, Jonas Bergstrand och Anders Kaldenvik. Anders går sin första karatetävling någonsin och tar en bronsmedalj, bra jobbat!

Jonas fick i sin första match möta Gustaf Sökare som jag tror kom 3 på sista SM tävlingen. Jonas gör en mycket godkänd insats och förlorar med enbart en poäng. Detta är en mycket bra bedrift då detta blott är Jonas tredje match.

Anders Kaldenvik Brons Vuxen + 84 KgNorrköping Open April 2012 -

Vår egen tävling var en nybörjartävling som hölls i vår träningslokal. Här följer en sammanfattning:

Vi hade 7 st tävlande med i denna tävling. Casper Bergstrand förlorade snöpligt finalen med en poäng mot Filip från Jönköping. Men gör 3 st mycket bra matcher. Aws Alecku fick tävla mot 2 år älde killar och vinner alla matcher, 5 st, vilket är en mycket bra insats, trots att han bara har tränat i 6 månader. Gabriel Cederblad förlorar tyvärr mot Aws i semifinalen och kommer på tredje plats till slut, mycket bra trots att han bara har tränat i drygt 4-5 månader. Peter Lahdo, Jovan Ivanovic, Tor Åhlén och Reynaldo åker tyvärr i i sina första matcher mot ett mycket bra motstånd., bra kämpat!

Casper Bergstrand Sliver pojkar 10 år

Aws Alecku Guld pojkar 12 år

Gabriel Cederblad Brons pojkar 13 år.


Yushinkai Open April 2013 -

Årets tävling samlar ca 600 deltagare vilket är rekord!

Sefedin Kajevic går sin första match på drygt 10 år och gör en kanoninsats och går hela vägen till final! Han förlorar dock finalen med 2 poäng. Just denna viktklass som Sefedin är med är extra svår detta år då flera från den svenska eliten är på plats. Han hade goda chanser att vinna finalen också men han blev otroligt trött på slutet.

Patrisa Yakoub går sin allra första match och vinner den efter 30 sekunder! Vilket är mycket bra! I den andra matchen förlorar hon tveksamt, men hon mötte också den tjejen som vann hela tjejklassen.

Peter Lahdo går också sin första match och förlorar med 3-1, en godkänd insats!

Sefedin Kajevic Silver Vuxen + 84 Kg

Motala December 2013 -

En nybörjartävling med inriktning på tävlingsträning dock med riktiga matcher. Sammantaget delades alla barn upp i 4 olika grupper beroende på ålder och kön. Av 4 klasser tog vi 3 guld, två silver, ett brons! En bra prestation av våra barn då detta var deras första tävling.

Kaycee Geraldo Guld Flickor 7-10 år

Alija Geraldo Silver Flickor 7-10 år

Irma Ahrend Brons Flickor 7-10 år

Laura Rosic Brons Flickor 7-10 år

Patrisia Yakoub Guld Flickor 10-14 år

Reynaldo Guld Pojkar 10-14 år

Danni Yakoub Silver Pojkar 7-10 år

Yushinkai Open April 2014 -

Årets tävling samlar ca 600 deltagare med flera från svenska eliten på plats!

Nivån på denna tävling har höjts betydligt från föregående år. Dock tar vi ändå 5 medaljer trots att de flesta från vår föreningen i stort sett är nybörjare i dessa sammanhang. Filip tävlar för första gången men tar ett silver. Irma och Alija lyckades till slut ta ett brons! Laura och Kaycee gör en mycket godkänd insats, trots detta missar de tyvärr pallplats. Noel gör en kanoninsats, första tävlingen där han vinner flera matcher övertygande och även i semifinalen gör han mycket bra men förlorar denna med en poäng och tar ett brons till slut. Amar gör en mycket bra insats, men möter i första matchen pojken som vann klassen, det står 2-2 och Amar får ett slag i magen och kan tyvärr inte fortsätta, rimligtvis borde Amar ha vunnit p.g.a. hårt slag men domarna tyckte annorlunda (!). Patrisia gör sin bästa insats hittils, och vinner alla sina matcher med 7-8 noll fram till semifinalen, där hon tyvärr får ett knä i magen och kan inte fortsätta. Renaldo vinner sina två matcher men förlorar nästföljande match och missar därmed semifinalen.

Filip Maljkovic Silver Pojkar 7 år

Alija Geraldo Brons Flickor 8 år

Irma Ahrend Brons Flickor 9 år

Noel Andersson Brons Pojkar 9 år

Patrisia Yakoub Brons Flickor 13 år (trots att hon är 12 år)

HANINGE Open Maj 2014 -

Ny tävling som samlar ca 150 deltagare, med bl.a. flera kadetter och juniorer från Svenska landslaget.

Kaycee vinner alla matcher och tar ett guld, i samma klass kommer Alija trea. Noel vinner flera matcher men förlorar tyvärr semifinalen trots att detta bara är hans andra tävling. Casper gör sin första tävling och tar ett brons efter att ha vunnit 3 matcher, bra kämpat! Patrisia som har mest rutin åker tyvärr på en förlust i första matchen mot flickan som vinner hela klassen, det var bra kämpat men förlust med 3-1.

Kaycee Geraldo Guld Flickor 8 år

Alija Geraldo Brons Flickor  8 år

Noel Andersson Brons Pojkar 9 år

Casper Bergström Brons Pojkar 10 år.

SWEDISH KOBOJUTSU Open November 2014 -

Denna tävling i Stockholm samlar ca 300 tävlande.

Noel och Kaycce gör mycket bra insatser där både tar sig till final och vinner båda sina finaler! Irma gör en mycket bra insats i semifinalen, men tyvärr missuppfattar hon en signal som påvisar att det är 10s kvar och hennes opponent gör då ett poäng, hon tar dock ett brons. Första tävlingen för Sam och lite nervöst är det, men han lyckas att ta ett silver. Patrisia gör också en mycket bra insats, tyvärr får hon ett astmaanfall i semifinalen och har svårigheter att fortsätta, hon får dock ett brons.

Kaycee Geraldo Guld Flickor 10 år

Irma Ahrend Brons Flickor  9 år

Patrisia Yacoub Brons Flickor 13 år